Vi har vokseværk… igen

20/01/2021

3N Lakering A/S har gennem de senere år oplevet stor vækst på alle forretningsområder. Det skyldes, at vores eksisterende kunder har travlt og lægger flere og større ordrer hos os, og samtidig er vi begunstiget af en markant tilgang af nye kunder.

Vi oplever glædeligvis et marked med øget fokus på overfladebehandling, og samtidig også et marked, der i stigende grad tilvælger pulverlakering med de fordele det giver på blandt andet finish, styrke og miljø. For at kunne imødekomme den store efterspørgsel, både nu og fremadrettet, har vi brug for mere plads.

Faktisk havde vi allerede opkøbt et jordstykke på 3.300 m2 af CSK Stålindustri, som vi skulle i gang med at bygge på. Tegningerne lå klar, og der var ansøgt om byggetilladelse. Men med den stadigt stigende efterspørgsel, stod det hurtigt klart for os, at der var behov for yderligere plads, og vi gik derfor i slutningen af året i dialog med CSK Stålindustri for at afsøge mulighederne for yderligere tilkøb af jord.

Den dialog resulterede i, at vi nu har indgået en købsaftale pr. 1. februar 2021 for hele CSK Stålindustris ejendom på Industrivej 49-51 i Thisted og tilhørende jord. I runde tal betyder det, at vi kommer til at råde over 12.200 m2 bygninger, og 40.400 m2 grund, hvilket svarer nogenlunde til en fordobling af bygningsmassen og en tredobling af grundarealet.

Vi er allerede i fuld gang med at indkøbe nye pulverkabiner, hærdeovne, sandblæsekabine, metalliseringskabine, malekabiner og conveyor til de nye produktionslokaler, og så snart vi får nøglerne går vi i gang med at klargøre lokalerne. Herudover har vi bestilt endnu en lastbil og to trailere, som bliver leveret omkring 1. april, hvilket passer perfekt, da det er vores forventning, at vi vil være klar til at producere for fuld kraft i de nye lokaler allerede i løbet af maj. Vi flytter også vores administration til samme adresse når vi bliver klar til det.

Indtil da løber vi ekstra stærkt i de nuværende produktionslokaler, og vores medarbejdere yder også i den forbindelse en fantastisk fleksibilitet i forhold til overarbejde og ekstra timer. Kæmpe ros for det. Vi håber derfor også på jeres forståelse for, at vi gør, hvad vi kan, men at det i enkelte tilfælde i overgangsfasen kan være nødvendigt at udskyde opgaver eller skubbe leveringstider for at nå det hele. Kvaliteten kommer vi nemlig ikke til at gå på kompromis med.

Denne investering giver os suverænt gode forudsætninger for at indfri vores strategi omkring vækst og udvikling. Vi er slet ikke i tvivl om, at vi med denne udvidelse bliver fuldt ud i stand til at kunne imødekomme den fremtidige efterspørgsel, styrke de korte og præcise leveringstider og fortsat kunne levere den høje kvalitet og service, MED ALT I SAMME HUS som er 3N Lakerings varemærke.