TOTALLØSNINGER

Én ordre, én kontaktperson og én faktura – så bliver det ikke nemmere. 3N Lakering tilbyder en totalløsning inden for industrilakering og -behandling. Vi kan varetage hele processen fra lakering og montering til emballering og transport af de færdige emner. Vi løser lakeringsopgaver, udarbejder diverse dokumentation og tests og inddrager relevante underleverandører, hvis opgaven kræver det.

VI TILBYDER ALT I SAMME HUS

Sådan Fungerer det

Vi henter OG BRINGER

Du kan nøjes med at sende en mail, så klarer vi resten. Uanset hvor i landet, du hører hjemme, kan vi med egen vognpark afhente dine emner til lakering, så du ikke skal spekulere på transporten. Og så afleverer vi dem på matriklen igen, når de har fået den ønskede lakering.

Lakering og BEHANDLING

Vi kombinerer vores gode håndelag med moderne industriel teknologi og kan varetage:

Kemisk forbehandling
Sandblæsning
Slyngrensning
Metallisering
Pulverlakering
Vådlakering

 

Inddragelse af underleverandør

Hvis opgaven kræver det, står vi for at inddrage underleverandører. For dig som kunde betyder det, at du blot skal henvende dig ét sted – uanset opgavens omfang eller behov. Du slipper for at koordinere med forskellige underleverandører og kan være sikker på, at opgaven er i gode hænder.

BRUG FOR MERE INFO?

Ring op96 17 89 89

Skriv mailSkriv en mail

OM 3N LAKERING

DU FÅR DET BEDSTE, DU KAN FORVENTE

 

For os er det en selvfølgelighed, at vi holder det, vi har aftalt. Uanset om det handler om kvalitet, service eller leveringstid. Læs mere om vores måde at arbejde på her: