TOTALLØSNINGER

Én ordre, én kontaktperson og én faktura – så bliver det ikke nemmere. 3N Lakering tilbyder en totalløsning inden for industrilakering og forbehandling af emner. Vi kan varetage hele processen fra lakering og montering til emballering og transport af de færdige emner. Vi løser lakeringsopgaver, udarbejder diverse dokumentation og tests, ligesom vi gerne inddrager relevante underleverandører, hvis opgaven kræver det.

VI TILBYDER ALT I SAMME HUS

Sådan Fungerer det

Fase 1: Vi henter OG BRINGER

Du kan nøjes med at sende en mail, så klarer vi resten. Uanset hvor i landet, du hører hjemme, kan vi med egen vognpark afhente dine emner til lakering, så du ikke skal spekulere på transporten. Og så afleverer vi dem på leveringsadressen igen, når de er færdigbehandlet.

Fase 2: Lakering og BEHANDLING

Vi kombinerer vores gode håndelag, specialistviden og moderne industriel teknologi for at kunne varetage en bred vifte af opgaver forbundet med forbehandling og maling af emner. Vi rådgiver dig for at finde den bedste og mest holdbare løsning, og vi tilbyder følgende behandlinger:

  • Kemisk forbehandling
  • Sandblæsning
  • Slyngrensning
  • Metallisering
  • Pulverlakering
  • Vådlakering

 

Fase 3: Inddragelse af underleverandør

Hvis opgaven kræver det, står vi for at inddrage underleverandører. For dig som kunde betyder det, at du blot skal henvende dig ét sted – uanset opgavens omfang eller behov. Du slipper for at koordinere med forskellige underleverandører og kan være sikker på, at opgaven er i gode hænder.

FASE 4: DOKUMENTATION OG EMBALLERING

Når opgaven er løst, sørger vi også for målrapport og dokumentation og kan efter individuelle ønsker levere færdigbehandlede emner emballeret tilbage til den aftalte leveringsadresse.

BRUG FOR MERE INFO?

Ring op96 17 89 89

Skriv mailSkriv en mail

OM 3N LAKERING

DU FÅR TRYGHED I HELE FORLØBET

 

For os er det en selvfølgelighed, at der er klare linjer, og vi holder det, vi har aftalt. Uanset om det handler om kvalitet, service eller leveringstid. Læs mere om vores måde at arbejde på: