OM OS 

For os er det en selvfølgelighed, at vi holder det, vi har aftalt. Uanset om det handler om kvalitet, service eller leveringstid. 3N Lakering i Thisted har i alle årene været familieejet med dybe rødder i Thy. Som de fleste andre nordvestjyder er vi nemme at have med at gøre, og vi gør alt for at have glade og tilfredse kunder. Vi har mere end 50 års erfaring, og vi kombinerer vores gode, gammeldags håndelag med moderne industriel teknologi, så vi kan leve op til vores kunders forventninger.

Vores historie

MERE END 50 ÅRS ERFARING

Virksomheden så dagens lys tilbage i 1969, hvor Else og Viggo Nielsen købte et nedlagt mejeri i Morup Mølle i Sydthy. Her indrettede de et autolakereri, som hurtigt trak mange kunder til. I 1977 valgte Else og Viggo at flytte aktiviteterne tættere på kunderne. De overtog et fuldt indrettet autolakeringsværksted i Thisted, som i takt med kundetilgangen er blevet udvidet og bygget om ad flere omgange.

 I 1982 indtrådte sønnen og virksomhedens nuværende ejer, Morten Fuhlendorff Nielsen, i firmaet. Morten er nærmest opflasket i firmaet og har således været hele forløbet igennem fra lærling til svend og nu medejer i virksomheden.

3N LAKERING I DAG

I dag drives 3N Lakering af ægteparret Joan og Morten Fuhlendorff Nielsen. Produktpaletten er løbende udvidet, og i dag tilbyder vi totalløsninger inden for industrilakering og råder over noget af Skandinaviens mest moderne og alsidige produktionsudstyr. 

DET SKAL VÆRE LET AT VÆRE KUNDE HOS OS

 

Alle vores produkt- og servicetiltag har fokus på det samme: Vi arbejder for glade og tilfredse kunder ved at gøre industrilakering så bekvemt som muligt for kunden.

Tidslinje

2022
Efter nytår tog vi vores 3500 m2 nye produktionsfaciliteter og 2000 m2 lager i brug. Vi har gemmen 2021 installeret en hel ny linje hvor vi nu kan pulverlakere emner på 2500 x 2500 x 14000 mm (som en 40 fods container)
I det nye anlæg har vi ca. 1300 meter conveyor hvilket giver os meget stor fleksibilitet og selvfølgelig kapacitet.

2021

1. februar 2021 tilkøbte vi ejendommen Industrivej 49 i Thisted og tilhørende jord. I runde tal betyder det, at vi nu råder over 12.200 m2 bygninger, og 40.400 m2 grund, hvilket svarer til en fordobling af bygningsmassen og en tredobling af grundarealet.

2017

Pr. den 15. maj sammenlægges autolakeringsafdelingerne Thisted og Nykøbing i Thisted. Pr. den 18. september sælges autoaktiviteterne fra til Pierre.dk.

2015

Større ombygning og renovering af autolakeringen på Industrivej foretages i Q3 og Q4. Envidere tilkøbes Industrivej 39 der pr. 1. januar 2016 samler administrationen på denne adresse. Det oprindelige kontor ombygges til stort og lækkert frokostrum hvor vi nu har plads til knap 50 medarbejdere.

2014

Den 1. oktober overtager virksomheden autolakering på Venøvej i Nykøbing Mors.

2013

Firmaet opkøber yderligere to ejendomme på Industrivej med henblik på at udvide lagerkapaciteten.

2007

Der etableres en helt ny, manuel pulverlakeringslinje til store emner samt et fuldautomatisk slyngrensningsanlæg.

2005

Joan og Morten Fuhlendorff Nielsen overtager virksomheden, der i samme ombæring skifter navn til 3N Lakering A/S.

2001

Det eksisterende anlæg ombygges og udvides med en ny kabine til hurtigt farveskift samt et slyngrensningsanlæg.

1997

Virksomheden investerer i et fuldautomatisk pulverlakeringsanlæg.

1995

Endnu en naboejendom opkøbes, og produkt-palletten udvides med sandblæsning.

1992

Naboejendommen opkøbes, og der etableres en selvstændig afdeling med vådlakering. 

1991

Industrilakering udvides med pulverlakering.

1989

Industrilakerings-afdelingen etableres – i første omgang udelukkende med vådlakering . Virksomheden skifter i den forbindelse navn til Thisted Auto- & Industrilakering A/S

1982

Morten Fuhlendorff Nielsen indtræder i virksomheden

1977

Virksomheden flytter til Industrivej i Thisted og skifter navn til Thisted Autolak A/S.

1969

Else og Viggo Nielsen etablerer Morup Mølle Autolak. 

VORES MEDARBEJDERE

FIND DIN KONTAKT HER

 

Vi har gode medarbejdere i både produktion, administration og salg og service. Se deres kontaktoplysninger her.