REFERENCER

Hos 3N Lakering værdsætter vi gode, lange og solide relationer til vores kunder. Derfor kommer mange af vores opgaver i hus gennem henvisninger og anbefalinger, og det er vi utrolig taknemmelige for. Her får du et indblik i, hvad kunderne siger om os.

 

ab Metal / Ab Aluminium

Ab METAL har gennem ca. 20 år benyttet 3N Lakering til overfladebehandling af diverse emner til flyindustrien, handicaplifte, lister til togvogne, laboratoriemøbler med mere.

“Vi har kun gode erfaringer med 3N Lakering, hvilket også afspejler sig i vores langvarige samarbejdsrelation. 3N Lakerings store styrke er, at de altid er opdateret på det sidste nye inden for deres felt”

– Direktør Hans Buck

 

Akea

”Hvis det virkelig brænder på hos os, så finder de altid tid til at hjælpe os”

3N Lakering har siden 2010 været underleverandør på overfladebehandling af Akea’s automatiske produktionsudstyr til komponentfremstilling i metalindustrien. Opgaverne spænder over både sandblæsning, vådlakering og pulverlakering af alle typer specialmaskiner.

De maler alle vores maskiner, og har gjort det, så længe jeg kan huske. Og det gør de af en grund. Leveringstiden er god – hvis der er noget, der virkelig brænder hos os, så finder de altid tid til at hjælpe os. Også selvom de har travlt. Kvaliteten er altid i top, og de er meget service-mindede.

– Simon Kaagaard, Akea

Be-Ge Seating

”Vi behøver aldrig bøvle med at sætte hold i vores produktion, fordi emner skal retur til 3N Lakering. Kvaliteten er altid i top”

Be-Ge Seating har gennem en årrække benyttet 3N Lakering som fast samarbejdspartner på overfladebehandling og lakering af specialprodukter til autobranchen.

”De har en hel exceptionel know-how inden for lakering. De kan altid finde den helt rigtige løsning, uanset hvilket miljø emnet skal bruges i, og hvad det skal kunne holde til. Det vi får fra 3N Lakering er altid i den bedste kvalitet, og derfor ved vi også, at der er kvalitet i alle elementerne af processen hos dem – fra rengøring til forbehandling til lakering. Derfor behøver vi aldrig bøvle med at sætte hold i vores produktion, fordi emner skal retur til 3N Lakering.”

”Og så er de virkelig godt kørende på stabiliteten. Som kunde mærker vi, at der er styr på driften. Vi får altid vores emner til aftalt tid, og de er nemme at danse med, hvis vi pludselig står med noget, der haster”.

– Erik Lodahl Andersen

CSK

CSK Stålindustri A/S har speciale i stålkonstruktioner til alle typer byggeri. Siden 2004 har 3N Lakering været underleverandør af alle typer overfladebehandlinger – dog hovedsageligt pulverlakering. Og samarbejdet har kørt godt.

Vi lægger især vægt på to ting. Dels kvalitet og dels at tidsplanen overholdes. Begge punkter har 3N Lakering overholdt til fuld tilfredsstillelse. De udfører arbejde af høj kvalitet og de overholder de ting, de lover.

En tredje vigtig faktor, som Steen Bojesen lægger vægt på i samarbejdet, er nærheden:

“Vi kan godt lide at have en tæt kontakt til vores samarbejdspartnere, så derfor er det vigtig, at 3N Lakering er en lokal underleverandør. Vi har også en god kemi og taler godt sammen. Opstår der problemer, kan vi hurtigt få løst problemerne, og 3N Lakering udviser fleksibilitet under spidsbelastning. Og her spiller nærheden også ind.”

– Projektdirektør, Steen Bojesen

TMK / TCM Group

TMK benytter 3N Lakering til både vådlakering og pulverlakering af importerede stålprofiler til brug for køkkener og garderobeskabe.

“For os har det været helt afgørende at finde en leverandør, der kan honorere vores krav til leveringstid, kvalitet og dokumentation. Her føler vi, at vi – i 3N Lakering – har fundet den bedste leverandør. At vi så også får løst opgaven til den rigtige pris er blot et ekstra plus i bogen.

Udover at 3N Lakering varetager vores overfladebehandlinger, er de også behjælpelige med logistikken. Vores stålprofil-lager ligger i princippet hos 3N Lakering, som så plukker de nødvendige profiler direkte på baggrund af vores rekvisitioner. Det er en kæmpe fordel, da det forkorter vores leveringstid til slutkunden betragteligt. Alt i alt er 3N Lakerings ekspertise, kvalitetsarbejde, totalløsninger og rimelige prisniveau med til at sikre, at vi kan yde en optimal service til vores kunder.”

– Purchase Manager, Claus Byskov

TP Linddana

Linddana A/S er én af Europas førende udviklere og producenter af flishuggere til brug i have, park og skov. Siden årsskiftet 2011 har de benyttet 3N Lakering til al overfladebehandling, der indeholder lakering.

”Vi er meget tilfreds med samarbejdet. 3N Lakering valgte vi blandt andet som samarbejdspartner, fordi de har faciliteterne og maskinerne, der kan håndtere helt store emner som vores. Og det har givet vores produkter et løft, at vi nu får 3N Lakering til at lave overfladebehandlingen for os.”

Jan Nielsen skeler også til den grønne profil:

”For os er det vigtigt at have en grøn profil. Derfor er det af stor betydning, at 3N Lakering har tænkt miljøet ind i deres produktion, og benytter metoder samt produkter til pulverbehandling og lakering, der ikke forurener miljøet. Det er en meget vigtig ting for os.”

– Fabrikschef Jan Nielsen

Sukup Europe A/S

”3N Lakering står altid klar til at springe til, så en hel proces ikke sættes i stå ude hos vores kunder”

Sukup har benyttet 3N Lakering til pulverlakering af siloplader og tagplader de seneste fem år, hvor der ofte er miljøkrav eller specialkrav til emnerne, afhængig af hvor de skal stilles op og kunde ønsker.

”Jeg vil til enhver tid anbefale 3N Lakering, særligt på grund af deres fleksibilitet. Hvis vi har behov for en haste lakering for at holde vores montører i gang på projekterne står 3N Lakering klar til at springe til, så en hel proces ikke sættes i stå.”

”Samtidig er de gode på prisen, de kan håndtere vores langgods og de håndterer samtidig både afhentning og levering af emner, så det alt i alt bliver nemmere for mig”.

– Benny Madsen, Sukup Europe A/S

L-TEK

”3N Lakering har en ordensudstråling, som man sjældent ser! Det gør det meget trygt at være kunde hos dem”

3N Lakering har for nyligt opstartet et samarbejde med L-tek om pulver- og vådlakering af specialkomponenter, maskindele og maskinkomponenter.

”3N Lakering har en ordensudstråling, som man sjældent ser. Deres administrative set-up udmærker sig, og de er trygge at samarbejde med. Selvom vores samarbejde er nyt, så stoler jeg på, at de holder hvad de lover, og har styr på deres del. Og det er vi dybt afhængige af, da maling er sidste led i vores processer.”

”3N Lakering postnummer ligger et stykke fra vores, men vi har fået dem anbefalet af andre og de har deres egen logistik på plads. Derfor ville vi gerne indgå et samarbejde.”