REFERENCER

I 3N Lakering sætter vi en ære i at fastholde solide samarbejder med alle vores kunder.

ab Metal / Ab Aluminium

Ab METAL har gennem ca. 20 år benyttet 3N Lakering til overfladebehandling af diverse emner til flyindustrien, handicaplifte, lister til togvogne, laboratoriemøbler med mere.

“Vi har kun gode erfaringer med 3N Lakering, hvilket også afspejler sig i vores langvarige samarbejdsrelation. 3N Lakerings store styrke er, at de altid er opdateret på det sidste nye inden for deres felt”

– Direktør Hans Buck

 

Akea

3N Lakering har siden 2010 været underleverandør på overfladebehandling af Akea’s automatiske produktionsudstyr til komponentfremstilling i metalindustrien. Opgaverne spænder over både sandblæsning, vådlakering og pulverlakering af alle typer specialmaskiner.

“3N Lakering er professionelle til fingerspidserne. De er garant for en høj kvalitet i opgaveløsningen, og de følger opgaverne til dørs lige fra udførelsen af de bestilte overfladebehandlinger til sikker emballering af de færdige produkter.”

– Værkfører Jørgen Knakkergård

Be-Ge Seating

Be-Ge Seating har gennem en årrække benyttet 3N Lakering som fast samarbejdspartner på overfladebehandling af specialprodukter til autobranchen.

3N Lakering er en særdeles omstillingsparat og fleksibel leverandør, der altid står klar til at hjælpe, hvis vi har en hasteordre, der skal ekspederes. Det udførte arbejde er af højeste kvalitet, uanset om der er tale om standardløsninger eller specialløsninger, og firmaets store know-how gør 3N Lakering til en god og professionel sparringspartner, som vi drager stor nytte af. 

– Production Administrator, Lise Hygum Hansen

CSK

CSK Stålindustri A/S har speciale i stålkonstruktioner til alle typer byggeri. Siden 2004 har 3N Lakering været underleverandør af alle typer overfladebehandlinger – dog hovedsageligt pulverlakering. Og samarbejdet har kørt godt.

Vi lægger især vægt på to ting. Dels kvalitet og dels at tidsplanen overholdes. Begge punkter har 3N Lakering overholdt til fuld tilfredsstillelse. De udfører arbejde af høj kvalitet og de overholder de ting, de lover.

En tredje vigtig faktor, som Steen Bojesen lægger vægt på i samarbejdet, er nærheden:

“Vi kan godt lide at have en tæt kontakt til vores samarbejdspartnere, så derfor er det vigtig, at 3N Lakering er en lokal underleverandør. Vi har også en god kemi og taler godt sammen. Opstår der problemer, kan vi hurtigt få løst problemerne, og 3N Lakering udviser fleksibilitet under spidsbelastning. Og her spiller nærheden også ind.”

– Projektdirektør, Steen Bojesen

TMK / TCM Group

TMK benytter 3N Lakering til både vådlakering og pulverlakering af importerede stålprofiler til brug for køkkener og garderobeskabe.

“For os har det været helt afgørende at finde en leverandør, der kan honorere vores krav til leveringstid, kvalitet og dokumentation. Her føler vi, at vi – i 3N Lakering – har fundet den bedste leverandør. At vi så også får løst opgaven til den rigtige pris er blot et ekstra plus i bogen.

Udover at 3N Lakering varetager vores overfladebehandlinger, er de også behjælpelige med logistikken. Vores stålprofil-lager ligger i princippet hos 3N Lakering, som så plukker de nødvendige profiler direkte på baggrund af vores rekvisitioner. Det er en kæmpe fordel, da det forkorter vores leveringstid til slutkunden betragteligt. Alt i alt er 3N Lakerings ekspertise, kvalitetsarbejde, totalløsninger og rimelige prisniveau med til at sikre, at vi kan yde en optimal service til vores kunder.”

– Purchase Manager, Claus Byskov

TP Linddana

Linddana A/S er én af Europas førende udviklere og producenter af flishuggere til brug i have, park og skov. Siden årsskiftet 2011 har de benyttet 3N Lakering til al overfladebehandling, der indeholder lakering.

”Vi er meget tilfreds med samarbejdet. 3N Lakering valgte vi blandt andet som samarbejdspartner, fordi de har faciliteterne og maskinerne, der kan håndtere helt store emner som vores. Og det har givet vores produkter et løft, at vi nu får 3N Lakering til at lave overfladebehandlingen for os.”

Jan Nielsen skeler også til den grønne profil:

”For os er det vigtigt at have en grøn profil. Derfor er det af stor betydning, at 3N Lakering har tænkt miljøet ind i deres produktion, og benytter metoder samt produkter til pulverbehandling og lakering, der ikke forurener miljøet. Det er en meget vigtig ting for os.”

– Fabrikschef Jan Nielsen