Autolakering solgt fra

17/09/2017

PIERRE.DK-KONCERN OVERTAGER TOPMODERNE THISTED-LAKCENTER

3N Lakering A/S i Thisted har valgt at sælge sine autolakeringsaktiviteter til pierre.dk Autolakering A/S. Den hidtidige ejer, Morten Nielsen, vil fortsat være tilknyttet lakcentret, ligesom resten af teamet i Thisted bliver en del af pierre.dk – koncernen.

pierre.dk Autolakering A/S er netop blevet enige med Joan og Morten Nielsen omkring overtagelsen af 3N Lakering A/S’s autolakeringsaktiviteter i Thisted.
Overtagelsen sker pr. 18. september 2017.
Morten Nielsen bliver herefter tilknyttet pierre.dk-koncernen som konsulent, og vil i den funktion fungere som sparringspartner vedrørende afdelingen i Thisted med driftsdirektør Stefan Hansen fra pierre.dk.
Hele produktionsteamet i lakcentret følger med over i pierre.dk, og derfor kan kunderne også efter overtagelsen se frem til at blive serviceret af 3N Lakering A/S’s dygtige og engagerede ansatte.

Et yderst kompetent hold
– Vi har igennem en årrække haft et godt samarbejde med Joan og Morten Nielsen vedrørende pierre.dk’s kunder i Thisted-området, og vi kender udelukkende 3N Lakering A/S som et yderst kompetent og professionelt team.
Derfor er vi også meget glade for, at de har valgt pierre.dk til at føre deres autolakeringsvirksomhed videre, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør for pierre.dkkoncernen.
3N Lakering A/S har i løbet af efteråret 2015 foretaget en gennemgribende modernisering af lakcentret, hvilket har øget kapaciteten betydeligt.
Dermed har det også været muligt at samle virksomhedens autolakeringsaktiviteter i Thisted.

Markedets højeste kvalitet
Driftsdirektør Stefan Hansen fra pierre.dk understreger, at Joan og Morten Nielsen med strukturen i lakcentret og de implementerede arbejdsprocesser har skabt et fremtidssikret lakcenter, som falder rigtig godt i tråd med pierre.dk’s egne processer.
– Vi forventer helt klart en ganske smidig integrering Thisted-lakcentret i pierre.dk-koncernen, forklarer
Stefan Hansen.
Lakcentrets dygtige ledelse og medarbejdere forsætter uforandret, og de vil sammen med pierre.dk’s store stab af professionelle medarbejdere være garanter for, at kunderne i mange år fremover er sikret en stabil og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, når det handler om autolakering.

De rigtige forudsætninger
Joan og Morten Nielsen forklarer deres beslutning om at sælge lakcentret til pierre.dk med følgende ord:
– Vi har ønsket at sikre en professionel autolakering for hele området i Thy og på Mors i fremtiden, hvor der vil være stor fokus på god trivsel og udvikling for både kunder og medarbejdere.
Og pierre.dk har med sin struktur, sine arbejdsprocesser samt certificeringen vedrørende både kvalitet og arbejdsmiljø de helt rigtige forudsætninger herfor, forklarer Morten Nielsen, der ser frem til at indtage rollen som sparringspartner for pierre.dk.
– Jeg kommer til at følge udviklingen tæt, samtidig med, at jeg skal sikre en god og smidig overgang for vore kunder og medarbejdere.
De hidtidige indehavere glæder sig samtidig til at få frigivet nogle ressourcer, som vil blive sat ind på den fortsatte videreudvikling deres industrilakeringsaktiviteter.
Morten Nielsen vil – sammen med Mads Blume, eftermarkedschef hos pierre.dk – over de kommende dage besøge 3N Lakering A/S’s kunder, ligesom den IT-mæssige overgang vil blive understøttet af vores IT manager Mark Blaabjerg.

FAKTA – pierre.dk Autolakering A/S:
pierre.dk Autolakering A/S blev grundlagt i 1985 af Pierre Legarth. I foråret 2016 blev pierre.dk en del af Intelligent Repair Solutions Holding GmbH, som ud over ledelsen har Ufenau Capital Partners som aktionærer.
Pierre Legarth er i dag bestyrelsesformand i pierre.dk-koncernen, mens Bo Jacobsen er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S.
I 2005 etableredes et nyt og stort hovedsæde i Kolding, hvor virksomheden i dag råder over det største og mest moderne autolakeringscenter i Europa.
I foråret 2011 etablerede lakkoncernen sit første lak-center uden for landets grænser, da Lundblads Billackering AB (Sveriges største lakcenter) blev opkøbt. Siden er yderligere 12 svenske lak-centre overtaget – alle i regi af Pierre Billackering AB.
pierre.dk-koncernen driver sammenlagt 52 lakcentre i Sverige, Danmark og Tyskland.
Yderligere information: www.pierre.dk.