INDUSTRILAKERING

3N Lakering i Thisted har mere end 50 års erfaring med industrilakering. Det er din garanti og tryghed for, at vi ved, hvad vi taler om.

Vi er specialister i håndtering og lakering af mange forskellige typer af emner til forskellige brancher. Vi løser både traditionelle industrilakeringsopgaver og specielle opgaver inden for nicheområder.

Vi udfører pulverlakering og gør emner klar til lakering ved hjælp af kemisk rensning, slyngrensning, sandblæsning, metallisering eller damprensning.

 

PULVERLAKERINg

AF STORE EMNER

Vi er specialister i pulverlakering af store, tunge og komplicerede emner med blandt andet en godkendt korrosionshindrende opbygning.  

Det kan være emner som chassisrammer til busser, etageadskillelser til boligbyggeri, maskindele, landbrugsmaskiner, kedler og inventar.

 

Maks. emne-dimension:

højde bredde

Højde:
3.000 mm

 

Bredde:
3.000 mm

 

længde vægt
Længde:
14.000 mm
Vægt:
6.000 kg

 

AUTOMATISK PULVERLAKERING

 

højde bredde

Højde:
1.600 mm

 

Bredde:
850 mm

 

længde vægt
Længde:
3.600 mm
Vægt:
300 kg

 

Forbehandling kan være kemisk, slyngrensning, sandblæsning, metallisering eller damprensning.

Læs mere om vores forbehandling her.

VÅDLAKERING

Vi bruger vådlakering til emner, hvor vores kunder ønsker en bestemt behandling eller bestemte produkter, eller ved emner, der ikke tåler den høje varme ved pulverlakering.

BRUG FOR MERE INFO?

Ring op96 17 89 89

Skriv mailSkriv en mail

TIL STÅL, ALUMINIUM ELLER PLAST

Vi anvender typisk vådlakering til emner, der ikke kan tåle for høj varmebehandling. Det kan være emner, der er monteret med komponenter som ikke tåler over 60 grader. Det kan også være plast eller komposit. Er der tale om produkter til fødevareindustrien, tilbyder vi også lakering med fødevarecertificeret maling.

Vi er leveringsdygtige i alkyd, syrehærdende, akryl, polyuretan og epoxy i glans, metallic eller i mat. Både med struktur og effekt.

Maks. emne-dimension:

højde bredde
Højde:
4.000 mm
Bredde:
4.200 mm

 

længde

vægt
Længde:
15
.000 mm
Vægt:
9.000 kg

LÆR MERE OM

PulverlakerinG & vådlakering

 

Læs mere om, hvordan pulverlakering og vådlakering virker lige her.

FORBEHANDLING

VI GØR DINE EMNER KLAR TIL LAKERING

 

SLYNGRENSNING

Vi har to af Skandinaviens største gennemløbsslyngrenser, som giver os mulighed for at håndtere ganske store emner.

Slyngrensning er en meget rationel og effektiv måde at sikre ruhed og renhed på, før den videre behandling med pulver- eller vådlak. Vi har mulighed for at regulere slynghjulshastigheden med frekvensstyringen, hvilket betyder reducering af, hvor hårdt stålkuglerne rammer emnet. Resultatet giver en skånsom behandling, så emnet ikke slår sig.

Vi slyngrenser gerne uden efterfølgende lakering.

Maks. emne-dimension:

højde bredde

Højde:
3.000 mm

 

Bredde:
2.000 mm

 

længde vægt
Længde:
7.500 mm
Vægt:
2.000 kg

 

BRUG FOR MERE INFO?

Ring op96 17 89 89

Skriv mailSkriv en mail

SANDBLÆSNING

Sandblæsning anvender vi manuelt, når vi skal fjerne gammel maling eller ved emner, hvor slyngrensning ikke kan anvendes.

Maks. emne-dimension:

højde bredde

Højde:
3.500 mm

 

Bredde:
3.500 mm

 

længde vægt
Længde:
14.000 mm
Vægt:
9.000 kg

 

Metallisering

Ved metallisering påføres stålemnet zink-aluminiumstråd, 85/15 med sprøjte i stedet for at dyppe stålet i smeltet zink som ved galvanisering. Metalliseringsprocessen kræver altid en ren og ru overflade. Derefter sprøjtes zink-aluminium på overfladen med en lysbue. Den påsprøjtede belægning giver en beskyttende og galvanisk overfladebehandling

Behandlingen forlænger levetiden betydeligt, og vi påfører både pulver- og vådlak ovenpå.

Farver uden grænser

Når det kommer til farver og industrilakering hos 3N Lakering kan alt lade sig gøre. Alle farver kan laves i vådlak, og næsten alle farver kan skaffes til pulverlakering. Hvis der er bestemte farver, vi ikke har på lager, kan vi hurtigt få dem hjem fra vores forhandlere.

BRUG FOR MERE INFO?

Ring op96 17 89 89

Skriv mailSkriv en mail

TOTALLØSNINGER

VI Tilbyder ALT I SAMME HUS

Vi gør alt for at have tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi totalløsninger inden for industrilakering, og det betyder, at vores kunder kun behøver at henvende sig ét sted for at få udført deres lakeringsopgave – fra afhentning, rådgivning, afrensning af emner, forbehandling, maling, dokumentation, emballering til transport af færdige emner til ønsket leveringsadresse.