96 17 89 89

Thisted
Industrivej 39
DK-7700 Thisted

CSKCSK Stålindustri A/S har speciale i stålkonstruktioner til alle typer byggeri. Siden 2004 har 3N Lakering været underleverandør af alle typer overfladebehandlinger – dog hovedsageligt pulverlakering. Og samarbejdet har kørt godt.

 

Vi lægger især vægt på to ting. Dels kvalitet og dels at tidsplanen overholdes. Begge punkter har 3N Lakering overholdt til fuld tilfredsstillelse. De udfører arbejde af høj kvalitet og de overholder de ting, de lover.

En tredje vigtig faktor, som Steen Bojesen lægger vægt på i samarbejdet, er nærheden.

 

Vi kan godt lide at have en tæt kontakt til vores samarbejdspartnere, så derfor er det vigtig, at 3N Lakering er en lokal underleverandør. Vi har også en god kemi og taler godt sammen. Opstår der problemer, kan vi hurtigt få løst problemerne, og 3N Lakering udviser fleksibilitet under spidsbelastning. Og her spiller nærheden også ind.

 

 CSK Logo

Projektdirektør, Steen Bojesen

 

 

"Vi har kun gode erfaringer med 3N Lakering, hvilket også afspejler sig i vores langvarige samarbejdsrelation. 3N Lakerings store styrke er, at de altid er opdateret på det sidste nye inden for deres felt" Direktør Hans Buck