96 17 89 89

Thisted
Industrivej 39
DK-7700 Thisted

Industrilakering

Hos 3nlakering rådgiver vi store som små virksomheder om industrilakering. Med 30 års erfaring ved vi hvad vi taler om når det kommer til industrilakering.

Vores industrilakering dækker en meget bred vifte af behandlingsformer. Vi er specialister i håndtering og lakering af mange forskellige typer emner til meget forskellige brancher. Vi løfter både traditionelle industrilakerings-opgaver samt nicheområder og specielle opgaver. 

Vi har samlet vore kompetencer nedenfor.

Pulverlakering af store emner

Vi har specialiseret os i pulverlakering af store, tunge og komplicerede emner med bl.a. en godkendt korrosionshindrende opbygning.

Af emner kan nævnes chassisrammer til busser, etageadskillelser til boligbyggeri, maskindele, landbrugsmaskiner, kedler, inventar, etc.

Max. emne-dimension:
Højde: 3.000 mm
Bredde: 3.000 mm
Længde: 7.500 mm
Vægt: 2.000 kg.

Forbehandlingen er slyngrensning, sandblæsning eller damprensning. 

 

Automatisk pulverlakering

Forud for selve lakeringen afrenses og forbehandles emnerne med affedtning og zirkoniumpasivering. Dette sikrer god vedhæftning og holdbarhed.

Selve lakeringen finder sted i et computerstyret og fuldautomatisk anlæg, der klarer emner med en dimension på helt op til H 1.600 x B 850 x L 3.600 mm (H 1.600 x B 150 x L 4.000) og en vægt på 300 kg.

Vådlakering

Vådlakering er velegnet til plast, stål og aluminium. Når det drejer sig om overfladebehandling af elektronisk udstyr og emner, der ikke kan udsættes for høje temperaturer, eller som kræver en særlig håndtering, er vådlakering den perfekte løsning. Er der tale om produkter til fødevareindustrien tilbyder vi også lakering med fødevarecertificeret maling.

For at være sikker på, at vi kan levere lige præcist den farve, du ønsker, har vi altid omkring 200 RAL-farver på lager. På vort eget blandingsanlæg frembringer vi alkyd, syrehærdende, akryl, polyuretan og epoxy i glans, metallic eller i mat. Både med struktur og effekt.

Max. emne-dimension:
Højde: 3.000 mm
Bredde: 3.000 mm
Længde: 9.000 mm
Vægt: 10.000 kg

Slyngrensning

Med Danmarks største slyngrenser har vi meget stor kapacitet og kan klare ganske store emner.

Slyngrensning er en meget effektiv måde at sikre ruhed og renhed på før den videre behandling med pulver- eller vådlak. samtidig sikrer slyngrensning at vi kommer helt ind i hjørner og kroge.

Vi har mulighed for at regulere slynghjulshastigheden med frekvensstyringen hvilket betyder reducering af hvor hårdt stålkuglerne rammer emnet. Resultatet giver en skånsom behandling så emnet ikke slår sig.

Vi slyngrenser gerne uden efterfølgende lakering.

Max. emne-dimension:
Højde: 3.000 mm
Bredde: 2.000 mm
Længde: 7.500 mm
Vægt: 2.000 kg

Sandblæsning

Vi sandblæser manuelt når vi skal fjerne gammel maling eller når emner ikke kan slyngrenses og godstykkelse fra 1 mm og op 

Max. emne-dimension:
Højde: 3.500 mm
Bredde: 3.500 mm
Længde: 6.000 mm
Vægt: 10.000 kg

Du kan downloade vores profilbrochure her: 

Pdf Ico 2Profilbrochure

"3N Lakering er garant for en høj kvalitet i opgaveløsningen, og de følger opgaverne til dørs lige fra udførelsen af de bestilte overfladebehandlinger til sikker emballering af de færdige produkter" Værkfører, Jørgen Knakkergård