96 17 89 89

Thisted
Industrivej 39
DK-7700 Thisted

Industrilakering

Vores industrilakering dækker en meget bred vifte af behandlingsformer. Vi er specialister i håndtering og lakering af mange forskellige typer emner til meget forskellige brancher.
Vi har samlet vore kompetencer nedenfor.

Pulverlakering af store emner
Vi har specialiseret os i pulverlakering af store, tunge og komplicerede emner med bl.a. en godkendt korrosionshindrende opbygning. 

Af emner kan nævnes chassisrammer til busser, etageadskillelser til boligbyggeri, maskindele, landbrugsmaskiner, kedler, inventar, etc. 

Max. emnedimension:
Højde: 3000 mm
Bredde: 3000 mm
Længde: 7500 mm
Vægt: 2000 kg.

Forbehandlingen er slyngrensning, sandblæsning eller damprensning. 


Automatisk pulverlakering
Forud for selve lakeringen afrenses og forbehandles emnerne med affedtning og zirkoniumpasivering. Dette sikrer god vedhæftning og holdbarhed.

Selve lakeringen finder sted i et computerstyret og fuldautomatisk anlæg, der klarer emner med en dimension på helt op til H 1600 x B 850 x L 3600 mm (H 1600 x B 150 x L 4000) og en vægt på 300 kg. 

Vådlakering
Vådlakering er velegnet til plast, stål og aluminium. Når det drejer sig om overfladebehandling af elektronisk udstyr og emner, der ikke kan udsættes for høje temperaturer, eller som kræver en særlig håndtering, er vådlakering den perfekte løsning. Er der tale om produkter til fødevareindustrien tilbyder vi også lakering med fødevarecertificeret maling.

Vi kan også det med farver… For at være sikker på, at vi kan levere lige præcist den farve, du ønsker, har vi altid omkring 200 RAL-farver på lager. På vort eget blandingsanlæg frembringer vi alkyd, syrehærdende, akryl, polyuretan og epoxy i glans, metallic eller i mat. Både med struktur og effekt.
Lige som du ønsker det. 

Max. emnedimension:
Højde: 3000 mm
Bredde: 3000 mm
Længde: 9000 mm
Vægt: 10000 kg

Slyngrensning
Med Danmarks største slyngrenser har vi meget stor kapacitet og kan klare ganske store emner.

Slyngrensning er en meget effektiv måde at sikre ruhed og renhed på før den videre behandling med pulver- eller vådlak. samtidig sikrer slyngrensning at vi kommer helt ind i hjørner og kroge. 

Vi har mulighed for at regulere slynghjulshastigheden med frekvensstyringen hvilket betyder reducering af hvor hårdt stålkuglerne rammer emnet. Resultatet giver en skånsom behandling så emnet ikke slår sig. 

Vi slyngrenser gerne uden efterfølgende lakering.

Max. emnedimension:
Højde: 3000 mm
Bredde: 2000 mm
Længde: 7500 mm
Vægt: 2000 kg

Sandblæsning
Vi sanblæser manuelt når vi skal fjerne gammel maling eller når emner ikke kan slyngrenses og godstykkelse fra 1 mm og op 

Max. emnedimension:
Højde: 3500 mm
Bredde: 3500 mm
Længde: 6000 mm
Vægt: 10000 kg

Du kan downloade vores profilbrochure her: 

Pdf Ico 2Profilbrochure

"Vi har kun gode erfaringer med 3N Lakering, hvilket også afspejler sig i vores langvarige samarbejdsrelation. 3N Lakerings store styrke er, at de altid er opdateret på det sidste nye inden for deres felt" Direktør Hans Buck